چگونه و چطوری جوون داوطلب بسازیم؟/ پرورش جوانان داوطلب با اعتماد و همچنین فرصتبخشیدن بهجوانان
چگونه و چطوری جوون داوطلب بسازیم؟/ پرورش جوانان داوطلب با اعتماد و همچنین فرصتبخشیدن بهجوانان
|چگونه و چطوری جوون داوطلب بسازیم؟/ پرورش جوانان داوطلب با اعتماد و همچنین فرصتبخشیدن بهجوانان از هلال ۱۴۷|
چگونه جوون داوطلب پرورش دهیم؟ شاید پاسخگویی به آن سوال در جامعه امروز که آحاد شهروندان و مردم شهر به نوعی غرق در معظلات و مسائل و مشکلات روزمره و همچنین مشغلههای فکری، خانوادگی، اقتصادی و همچنین… خواهند بود، دشوار به نظر برسد، ولی باید توجه داشت با اندکی مطالعه و همچنین حضور در فعالیتهای داوطلبانه نهادها و همچنین تشکلهای شهروندان و مردم شهرنهاد، همچون نهادجوانان هلالاحمر که اکثریت قوه آنها، متشکل از افرادی می باشد که داوطلبی را سرلوحه خدمترسانی قرار دادهاند، بهخوبی در مییابیم که میقدرت در عصر حاضر هم جوانانی پرشور را با ساخته یا ایجاد بسترهای مناسب به سمتوسوی فعالیتهایی با محوریت داوطلبی سوق داد و همچنین نیروهای جدیدی را در آن عرصه، با توجه به پتانسیل بالای کشور تربیت کرد.
در مرحله نخست، سخن از باور انسان می باشد و همچنین بیتردید جوانی که بهترین زمان عمرش را صرف فعالیتهایی بدون چشمداشت مادی و همچنین با اهداف خیرخواهانه کرده و همچنین خدمترسانی داوطلبانه را بهصورت جدی دنبال میکند، شامل باورهای عمیق انسانی و همچنین اعتقادی می باشد.
از آن همجا که باور انسانها بر پایه خوبی و همچنین علاقه به آن نیکوییها بناشده، میقدرت با استوارساختن آن بنیانهای اصلی، ضمن تقویت ایمان و همچنین باور جوانان در راستای ترویج فرهنگ داوطلبپروری گام برداشت.
پرورش و همچنین رشد اندیشههای بشردوستانه در تحکیم باورهای انسانی نقش موثری را ایفا میکند. در گام نخست بایستی و حتما بارههای مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری آن رشد در جامعه بهصورت سازماندهی شده و همچنین درقالب تشکلهایی با رویکرد آموزش و همچنین فرهنگسازی در راستای تربیت نسلی داوطلب در سطوح متنوع و گوناگون و مختلف جامعه و همچنین خانواده ساماندهی می شود.
به جرأت میقدرت گفت، هنوز هم خواهند بود افرادی که در قرن آسمانخراشهای آهنین، به دنبال کشف ریشههای انسانیت و همچنین جهت جدید و تو و تازهشدن نفسهای خسته از دود و همچنین غبار تلاش میکنند، آن اشخاص که قلبهایشان میتپد جهت نجات جان همنوع و همچنین تعدادشان هم اندک نیست، آنها جهت اعتلای بشریت، جهت انسان بودن و همچنین افراشتن سربلندانه پرچم اصول انسانی بر بام جهان، با انظار و افکار ضدبشری میجنگند. افرادی که بر آن باورند که واقعیت و حقیقت انسان، روحی تجلییافته از ذات الهی می باشد و همچنین قرار می باشد بهعنوان جانشین او در زمین حاکم نیکویی باشد.
براساس تجربه، به اثبات رسیده می باشد که آدمها نمیتوانند نسبت به دردهای همنوعانشان بیتفاوت باشند. از آنرو، در صورتی که گذرتان به آسایشگاههای سالمندان و همچنین قدرتیابان افتاده باشد، خواهید دید که در عمق تلخیهای حاکم بر آن فضاها، شیرینی همراهی انسانهای داوطلبخدمتی، همچون جوانان هلالاحمر و همچنین سایر جوانانی که تنها و فقط بهجهت کسب رضای خداوند تبارک و تعالی در آن همجا رفتوآمد میکنند، مورد توجه مددجویان و همچنین باعث آرامش در آن سراها می باشد، بهطوریکه ارتباط جوانان با آن اشخاص درنهایت موجب کاهش آلام آن دردمندان فراموش شده جامعه میمی شود و همچنین بسیاری از حرکتهای از آن دست که نشأتگرفته از باورهای اعتقادی انسانهاست.
با یک مثال قرآنی در بحث انفاق میقدرت بهخوبی گرفتن که انفاق و همچنین گذشتن از داراییها تنها و فقط مادی نیست. معنویت و همچنین فطرت وجودی انسان میل به خوبی کردن و همچنین ایثار، آن هم هم به صورت کاملا داوطلبانه دارد.
آن همجا که میفرماید: «مثل افرادی که پولشان را در راه خداوند تبارک و تعالی خرج میکنند، مثل کشاورزی می باشد که دانهای را بکارد، از آن یکدانه، هفتاد خوشه بیرون میآید، در هر خوشه صد دانه می باشد.» کسی که در راه خداوند تبارک و تعالی پول خرج میکند، وقت میگذارد جهت طرحهایی با محوریت داوطلبانه و همچنین باور دارد که خداوند تبارک و تعالی میبیند و همچنین پاسخش را بهزودی چندین برابر گرفتن می کند، مثل آن می باشد که دانهای را بکارد و همچنین هفتاد خوشه بدهد. هر خوشهای هم صد دانه دارد. مقدار عوض مرتبط به شرایط می باشد و همچنین قطعا بعد از کاشت بذرهای مرغوب میتوانیم شاهد باروری، رویش، کشت و همچنین سپس برچیدن صدها خوشه مهر و همچنین نیکویی باشیم.
با پرورش خوبیها در ذات نوع بشر میقدرت امید داشت که نسل بعدی بیش از قبل متعلق به داوطلبان جوانی باشد که حاضرند فراتر از مال، زمان، عشق و همچنین مهر خود را در طبق اخلاص گذاشته و همچنین با ایثار تعلقاتشان، همچنین و علاوهبر شریکشدن داراییهای مادی و همچنین معنوی با سایر انسانها، فرهنگ داوطلبی را به نحو مطلوبی گسترش دهند.
و همچنین ولی باید توجه داشت راه غیره ای که در پرورش داوطلب در عصر حاضر بهنظر میرسد، تکیه بر داشتهها و همچنین بهره بری و استفاده از دانش و همچنین خلاقیت افراد جوانی می باشد که خود با انتخاب آگاهانه و همچنین حضور در فعالیتهای داوطلبانه نهاد جوانان هلالاحمر، گام استوار ابتدایی و اولیه را در تحقق مشارکت در مسائل خیرخواهانه برداشتهاند.
آن جوانان با محور قراردادن فعالیتهای داوطلبانه در زندگی خود، اساسیترین سرمایههای جمعیت هلالاحمر در امر داوطلبی را تشکیل میدهند و همچنین چهبسا بهترین مبلغان پرورش روحیهداوطلبی همین جوانانی خواهند بود که امروز در عرصههای متنوع و گوناگون و مختلف امدادی و همچنین عامالمنفعه در سطوح گوناگون و همچنین در بستر کانونهای نهاد جوانان هلالاحمر در سراسر کشور سازماندهی شده و همچنین مشغول به خدمترسانی و همچنین انجام مسائل داوطلبانه خواهند بود.
بکارگیری بازوی قوی درایت و همچنین ایدهپردازی جوانان داوطلب در توانمندسازی، پرورش و همچنین دعوت از سایر جوانان جهت حضور در جامعه داوطلبخدمت، بهترین و همچنین کارآمدترین تجربهای می باشد که جهت رسیدن به آن هم ضروری می باشد تمام امکانات جمعیت همسو با اهداف بهکار گرفته می شود تا در آن مسیر برترین داوطلبان بهعنوان سنبل و همچنین الگوی داوطلبی خود مبلغان ترویج مسائل خیر و همچنین پرورش داوطلبانی جدید در سطح جامعه باشند.
آنچه بهنظر میرسد؛ اعتماد و همچنین فرصتبخشیدن به جوانان، فراهمکردن بارههای مناسب آموزش و همچنین پرورش استعدادهای جوانان و نوجوانان و همچنین جوانان، ترغیب و همچنین تحسین فعالیتهای عامالمنفعه در سطح جامعه و همچنین ترویج فرهنگ اهمیت وجود و همچنین حضور خانوادهها در مسائل عامالمنفعه بهعنوان اصلیترین ارکان همیاری با داوطلبان جوون و همچنین ارزشنهادن بر آمیزههای منبعث از دین، با تأکید بر آیات و همچنین روایاتی که مزیتهای خودسازی پیش از دیگرسازی را در پرتو انجام مسائل داوطلبانه بررسی کننده و پروهشگر میسازد و همچنین همچنین مورد اهمیت قراردادن تصمیمات جوانان برپایه اندیشهها و همچنین ایدههای نو و همچنین درنهایت، ساخته یا ایجاد ساختار امتیازدهی ویژه با هدف افزایش انگیزههای داوطلبان جوون، میتواند امر مهم پرورش داوطلب در جامعهکنونی را تحقق بخشد.
صبیه خلج، عضو داوطلب نهاد جوانان جمعیت هلال احمر
منبع: روزنامه کسی که عضو شهر است
چگونه و چطوری جوون داوطلب بسازیم؟/ پرورش جوانان داوطلب با اعتماد و همچنین فرصتبخشیدن بهجوانان در تاریخ ۸ May 2016 | 3:12 pm نشر یافته شده شده می باشد
- قبلی اجرای طرح ابتکاری آموزش امداد در کانون غنچه های هلال احمر قم
- بعدی برنامه جذاب و جالب و خوب های معاونت جوانان اصفهان در هفته هلال احمر اعلام شد
0 دیدگاه در “چگونه و چطوری جوون داوطلب بسازیم؟/ پرورش جوانان داوطلب با اعتماد و همچنین فرصتبخشیدن بهجوانان”